Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjon FTONI

Fermeri Gjon tregton çdo vit 1 viç si dhe mesatarisht 2450 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes së tij prodhon 2000 kg grurë, 4000 kg misër, 5000 kg jonxhe, 50 kg raki rrushi , domate, speca, patëllxhana, kastraveca, fasule, patate, qepë, lakra si dhe mbarështon 1 derr dhe 30 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 1800 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 20 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave pra ka eksperiencë në këtë drejtim

Ferma Gjon FTONI
Adresa Dheu i Lehte
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Mish viçi të freskët i rekomanduar për të rritur dhe fëmijë. Cilësi e lartë e mishit dhe shije tepër e pëlqyer.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

2,450 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Eshtë qumësht prej lopësh të vaksinuara . Konsumohet edhe për femijë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5