Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ndrek ZADEJA

Fermeri Ndrek dallohet për mbarështimin e blegtorisë kryesisht lopëve. Mbarështon rreth 2 krerë lopë prej të cilave nxjerr në treg 2 krerë viça çdo vit si dhe mesatarisht 3250 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon 4000 kg jonxhë, 3200 kg misër, 1600 kg grurë, 30 kg raki rrushi te varietetit "Ibrit i bardhë", domate, speca, patëllxhana, patate, fasule, kastraveca, kungull, speca, qepë si dhe mbarështon 2 derra dhe 30 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 1800 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 20 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Ndrek ZADEJA
Adresa Dheu i Lehte
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

3,250 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Qumësht cilësore dhe i shëndetshëm, pa hollues, i kontrolluar nga shërbimi veterinar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5