Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sefer XHAMBAZI

Ne kete ferme do te gjejme prodhime bio te zones, te cilat rriten ne kushte natyrore. Kjo ferme shet 40 krere qengja, 2 krere vica vendi dhe 100 litra raki kumbulle. Ferma ka eksperience te gjate ne bujqesi dhe blegtori.

Ferma Sefer XHAMBAZI Ferma Sefer XHAMBAZI Ferma Sefer XHAMBAZI
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Qengja
Qengja 5.000 Lekë/krerë

40 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qengja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina. Janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj rakie është 20 gradë, e prodhuar nga kumbullat.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5