Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lermond FUATLLARI

Në fermën e Z. Lermond do të gjejmë fasule, domate, speca, mollë,edhe patate. Prodhimi në fermë rritet në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila tregon shumë kujdes në ecurinë e procesit të prodhimit.

Ferma Lermond FUATLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan, km 15 fshtai Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme, e kultivuar me pleh organik dhe e vaditur disa herë.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

21,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Domate shumë e shijshme në konsumim, e cila përmban vlera ushqyese. Është e prodhuar në mënyrë natyrale, konsumohet e freskët ose salcë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Specat tregtohen për konsum të freskët ose konservim.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Ky varietet është shumë cilësor edhe i shijshëm në konsumim. Përmban vlera të larta ushqyese, si edhe është mjaft rezistent në kohë. Patatet janë plehëruar me pleh organik dhe vaditur me ujë të bollshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5