Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dashamir OZUNI

Në fermë do të gjejmë patate, qengja, viç qumështi. Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 7000 m2, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregtuar. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Dashamir OZUNI Ferma Dashamir OZUNI Ferma Dashamir OZUNI
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 5.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta qengja jane te ushqyer ne terren te lire dhe kane mish te pasur me vitamina.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë në guzhin. Patatet kanë pak kalori dhe janë të pasura me shumë vitaminë C.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj, janë të rritur në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5