Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fuat KAMOLLI

Ferma ka një sipërfaqe prej 6000 m2 në të cilën kultivon miser, gjithashtu shet 200 litra raki kumbulle dhe 1 viç qumeshti. Fermeri ka eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe blegtori.

Ferma Fuat KAMOLLI Ferma Fuat KAMOLLI Ferma Fuat KAMOLLI
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça kanë mish të shijshëm dhe plot vitamina. Janë shumë të kerkuar në tregun vendas.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë dhe si yshqim per blegtorine.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 450 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj rakie është 20 grade, e prodhuar nga kumbullat e egra dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5