Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qemal BEZATLLIU

Ne kete ferme do te gjejme prodhime 100% bio, te cilat jane te kerkuara nga tregu vendas. Kjo ferme ka eksperience disavjecare ne bujqesi dhe blegtori. Kjo ferme shet 2 krere vica qumeshti, 5 krere qengja, 100 kg molle vendi.

Ferma Qemal BEZATLLIU Ferma Qemal BEZATLLIU Ferma Qemal BEZATLLIU
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinge

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

Qengja
Qengja 5.500 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qengja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina. Janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Viça
Viça 55.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça kanë mish të shijshëm. Ky lloj produkti perdoret ne te gjitha guzhinat shqiptare.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5