Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kristaq KLLOGJERI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 100 kg arra, 1000 kg miser, 100 litra raki kumbulle, 2 krere vica në vit.

Ferma Kristaq KLLOGJERI Ferma Kristaq KLLOGJERI Ferma Kristaq KLLOGJERI Ferma Kristaq KLLOGJERI
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Arra
Arra 170 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka vlera ushqyese dhe shërben për përgatitjen e ëmbelsirave në pasticeri.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi 96

Ky lloj variateti eshte i ujitur mbi 3 here, eshte i pleruar me pleh organik, ka vitamina te shumta.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte shume e kerkuar, prodhohet nga kumbullat e egra.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren dhe ushqehen në stallë me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera. Këta viça janë 100% bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5