Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nikollaq PROJKA

  1. Kjo fermë ka një sipërfaqe prej 3 hektarësh në pronësi të saj dhe një pjesë e tokës është e marrë me qira. Kjo familje ka nje eksperiencë 20 vjeçare në kultivimim e patates dhe të fasuleve Trenare. Ky fermer punon me mekanizma të modernizuara dhe përdor pleh organik për plehërimin e tokës.
Ferma Nikollaq PROJKA
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasulja Trenare është një varietet me cilësi dhe rendiment shumë të lartë, plot vlera ushqyese dhe e pasur me proteina, të cilat jane shumë të nevojshme për organizmin .

Patate
Patate 280 Lekë/kg

800,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Ky varietet është shumë cilësor edhe i shijshëm në konsumim. Përmban vlera të larta ushqyese, si edhe është mjaft rezistent në kohë. Patatet janë plehëruar me pleh organik dhe vaditur me ujë të bollshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5