Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sigurim TOLLAKU

Ne kete ferme do te gjeni prodhime 100% bio te zones, te cilat jane te rritura ne kushte natyrore. Kjo ferme shet 2 krere viça ne vit dhe 300 kg miser.

Ferma Sigurim TOLLAKU Ferma Sigurim TOLLAKU
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta viça janë të ushqyer në mënyrë bio dhe kane mish shume te shijshem.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi 85

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, si bukë, si edhe në guzhinë shërben edhe si bazë për pergatitjen e ëmbëlsirave.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5