Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Almir BREGU

Z. Almir prej shumë kohësh merret me kultivimin e fasules dhe të specit, por ndodh që këto kultura për vitin tjetër të zëvëndësohen me qepë, domate, patete etj. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara. Prodhimi rritet në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Sipërfaqa e tokës që ka në përdorim ferma plehërohet për çdo tre vite me pleh organik. Gjithashtu kanë vaditje me ujë të bollshëm nga lumi Devoll.

Ferma Almir BREGU Ferma Almir BREGU
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

6,250 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe e vaditur shpesh herë.Është shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese. Zienë shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec shumë i shijshëm për konsumim, i prodhuar në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Tregëtohen për konsum të freskët ose për konservim turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5