Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jorgji KATI

Në një sipëfaqe toke prej 8 dynym, ferma kultivon fasule Trenare dhe Pllaqi. Toka plehërohet me pleh organik çdo tre vite, por fakti që fasulet janë bimë azotofiksuese bën që toka të ketë pak nevojë për plehra të ndryshme. Vaditja në fermë është siguraur nga rrjedha e lumit Devoll.

Ferma Jorgji KATI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km. 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 300 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Pllaqi

Ky varietet ka rendiment të lartë. Fasulet përmbajnë vlera të larta ushqyese.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë cilësore dhe e shëndetshme, e cila përmban vlera të larta ushqyese. Është e kultivuar me pleh organik dhe e vaditur mbi pesë herë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5