Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jani PROJKO

Në një sipëfaqe toke prej 5 dynym ferma kultivon fasule Trenare. Toka plehërohet me pleh organik çdo tre vite, por fakti që fasulet janë bimë azotofiksuese bën që toka të ketë pak nevojë për plehra të ndryshme. Vaditja në fermë është siguraur nga rrjedha e lumit Devoll.

Ferma Jani PROJKO
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe e vaditur mbi 5 herë. Është shumë e shëndetshme dhe e shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5