Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ervin FUATLLARI

Ka më shumë se 20 vitesh që Z. Ervin merret me perimtari. I gjithë prodhimi në fermë rritet në mënyrë natyrale dhe i plehëruar me pleh organik. E gjithë parcela vaditet nga rrjedha e lumit Devoll. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara.

Ferma Ervin FUATLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe e vaditur mbi 5 herë. Ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

70,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate e plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, ruhet në kavalet ose në magazinë të thatë dhe pa dritë. Është shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Specat tregëtohen për konsum ose konservim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5