Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron ZYFI

Ferma ka një sipëfaqe toke prej 1.4 ha, në të cilën kultivon fasule edhe mollë. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara. Z. Agron është shumë i përkushtuar në punët e fermës, pasi kërkon që në fund të sezonit të vjelë një produkt uniform, cilësor dhe të shëndetshëm.

Ferma Agron ZYFI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasulet janë plehëruar me pleh organik dhe vaditen 4 -5 herë. Si rezultat i vaditjes së shpeshtë ato marrin shumë pak kohë në gatim dhe kanë një shije shumë të mirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky është frut shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina, i cili ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5