Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zia FERATLLARI

Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 5.5 ha, në të cilën kultivon mollë, patate edhe fasule. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe vaditje të bollshme nga rrjedha e lumit Devoll.

Ferma Zia FERATLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variet shumë cilësor, i cili përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin trretës, ndihmon në normalizimin e peshës trrupore, përmirëson qarkullimin e gjakut etj. Është frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë të thjeshtë.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirson aparatin trretës. Është frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

64,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Toka ku janë mbjellë patatet është plehëruar me pleh organik. Patatet janë të pastra dhe të pa prekura nga dëmtuesit. Ky varietet është shumë cilësor, por edhe mjaft rezistent në kohë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Kjo fasule ështe shumë e shijshme dhe ka vlera të larta ushqyese, si proteina dhe karbohidrate shumë të nevojshme për organizmin e njeriut.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5