Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben FERATLLARI

Ferma merret me kultivimin e patates dhe të fasules. Falë kushteve shumë të favorshme që ka zona për kultivimin e këtyre kulturave bujqësore, ferma prej vitesh mbjell për të tregëtuar. Për çdo vit fermeri bën një qarkullim të rregullt të kulturave për të përmirësuar formacionin përbërës të tokës, gjë e cila ul ndjeshëm kostot për plehërim, por edhe për të rritur cilësinë e prodhimit.

Ferma Arben FERATLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 28 Lekë/kg

73,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate e plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë. Ruhet në kavalet ose në magazinë të thatë dhe pa dritë. Është shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

4,400 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur mbi 5 herë. Ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme në konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5