Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alfred BREGU

Ferma merret me kultivimin e patates dhe të fasules. Z. Alfred ka një sipërfaqe toke prej 2 ha në të cilën ka disa vite që prodhon për të tregëtuar. Plehërim bazë është plehu organik edhe plotësues përdoret plehu kimik. Fermeri gjithashtu bën një qarkullim të rregullt të kulturave bujqësore, gjë e cila rrit cilësinë e prodhimit, por edhe formacionin përbërës të tokës, e cila ul ndjeshëm kostot për plehërim.

Ferma Alfred BREGU
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shijshme në konsumim dhe e shëndetshme. Është e plehëruar me pleh orgabik dhe e vaditur mbi 5 herë.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate me vlera të larta ushqyese, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5