Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mustafa KULLA

Kjo fermë merret me kultivimin e 500 metra ullinj që nuk kanë hyrë akoma në prodhim , 500 metra rrush, si edhe kultivimin e perimeve të fushës si domate, speca dhe tranguj. Fermeri tregton rrush, ndersa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai del rrallë në treg për arsye te sipërfaqes së vogël të tokës. Z. Mustafa prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetësh.

Ferma Mustafa KULLA
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

0 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi

Përdoret për kriposje dhe prodhim vaji cilësor.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Shesh i zi, sheshi bardhe.

Përdoret për konsum të freskët, prodhim rakie, vere dhe uthulle.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Kanë shije të mirë sepse jane kultivar bio. Përdoren për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, pjekje, skuqje, turshi, salcë dhe gjellë.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

50 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë dhe turshi. Kanë shije të mirë sepse janë kultivar bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5