Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevit BALLIU

Kjo fermë merret me kultivimin e 2 dynym misër, 2 dynym grurë, rritjen e një lope, të një viçi dhe prodhon domate fushe. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio që janë shumë të shijshme sepse ujiten dhe plerohen me plehra organikë. Z. Xhevit ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Xhevit BALLIU
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Dajti

Përdoret për prodhimin e bukës cilësore dhe të shijshme sepse është kultivar bio.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhe

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

250 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë kultivar bio të kultivuar ndër vite. Përdoret për sallatë, salcë, gjellë dhe turshi.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Ka prodhimtari të lartë qumështi dhe nën produkteve të tij.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5