Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevat BURRAJ

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës rritjen e një viçi, si edhe kultivimin e perimeve të fushë si patate dhe domate. Fermeri prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 20 vjetësh. Ai i tregton produktet e tij të pakta në tregun vendas. Z. Xhevat tregton shumë pak produkte sepse ka në pronësi një sipërfaqe të vogël toke.

Ferma Xhevat BURRAJ
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

700 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

50 kg në 1 muaj

Varieteti: Fabola

Përdoren për skuqje dhe gjellë. Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5