Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gëzim BURRAJ

Kjo fermë merret me kultivimin e tërshërës, jonxhës, kultivimin e perimeve të fushës si speci, domatja dhe rrit një viç. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio sepse bën ujitjen e bimëve dhe plerosjen e tyre me plehra organikë. Z. Gëzim ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Gëzim BURRAJ
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbër ashtu edhe prodhimi.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: FarëPP vendi

Përdoret për sallatë, skuqje, pjekje, salcë dhe turshi.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Ahmati

Përdoret për sallatë, salcë, gjellë dhe turshi. Kanë shije të mirë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje në zgarë, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5