Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Musa QOSJA

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit, tërshërës, dhe rritjen e një viçi. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai del rrallë në treg sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Z. Musa prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetësh.

Ferma Musa QOSJA
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

250 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5