Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim BALLIU

Ne fermën e Z. Agim kultivohen foragjeret si jonxha, tërshëra, misri dhe rritet një lopë, që prodhon një viç. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjewra i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Fermeri ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore dhe blegtorale.

Ferma Agim BALLIU
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe është ushqimi bazë për to.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Ka prodhimtari të lartë qumështi dhe nën produkteve të tij.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5