Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron BALLIU

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, perimeve të fushës si domate, patate, speca dhe rrit një vic. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon produkte cilësore dhe bio sepse bën ujitje e bimëve dhe plerosjen e tyre me pleh organik. Z. Agron ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Agron BALLIU
Adresa Labinot, poshtë rrugës kryesore.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë në sallatë, salcë, gjellë dhe turshi.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

120 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Speca
Speca 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë. Janë kultivar bio.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm sepse kafshët ushqehen me qumët lope dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5