Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit BALLIU

Kjo fermë merret me kultivimin e grurit, misrit, patates, domates dhe rritjen e një viçi. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 15 vjetësh. Z. Petrit del rrallë në treg për arsye të sipërfaqes së vogël të tokës.

 Ferma Petrit BALLIU
Adresa Labinot, poshtë rrugës kryesore
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Dajti i bardhë

Eshtë kultivar bio dhe pregatit një bukë cilësore.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe përdoren për skuqje dhe gjellë. Gatuhen shpejt dhe kanë shije të mirë.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Ka shije të mirë sepse viçat ushqehen me qumësht lope dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5