Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bashkim BALLIU

Kjo fermë merret me kultivimin e foragjereve si jonxha, tërshëra, misri dhe rrit një viç. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetësh. Z. Bashkim del rrallë në treg për arsye të sipërfaqes së vogël të tokës që ka.

Ferma Bashkim BALLIU
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe është ushqimi bazë për to.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm sepse vicat ushqehen me qumësht lope dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5