Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Muharrem CANI

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit, prodhimin e portokalleve, të rakisë së rrushit dhe rritjen e vicave. Fermeri tregton raki, portokalle, viça, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Fermeri i tregton produktet e tij në tregun vendas . Z Muharrem ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Muharrem CANI
Adresa Labinot, poshtë rruges.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

150 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije . Eshtë e zier me kujdes nga fermeri dhe nuk ka asnjë lloj kimikati mbrenda.

Portokalle
Portokalle 70 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Grek

Kanë kokër të madhe dhe janë të shijshëm.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5