Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mehmet SHURDHI

Kjo ferme merret me kultivimin e domates, specit, trangullit si edhe prodhimin e portokallit e të mollës. Fermeri tregton portokalle, mollë, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetësh. Z. Mehmeti tregton produktet e tij në tregun vendas dhe janë të pëlqyera nga konsumatorët.

Ferma Mehmet SHURDHI
Adresa Labinot, poshte rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë në sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për pjekje, sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Portokalle
Portokalle 70 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Italian

Janë të shijshëm dhe kanë kokërr të madhe.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Golden

Kanë shije të mirë dhe përdoren për konsum të freskët, komposto, recel dhe prodhojnë lëngje të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5