Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Remondi QELESHI

Ferma e Z. Remondi ka disa vite që merret me kultivimin e perimeve.

Ferma Remondi QELESHI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme, plehëruar me pleh organik dhe e vaditur mbi 5 herë. Këto fasule ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme në konsumim.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec shumë i shijshëm në konsumim, i cili përdoret edhe për konservim turshi.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Domate e rritur në mënyrë natyrale, shumë e shëndetshme. Konsumohet e freskët, turshi ose salcë.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Është e kultivuar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5