Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali SHURDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, tërshërës, misrit dhe rritjen e një viçi. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilesore dhe bio prej mëse 20 vjetësh. Fermeri del rrallë në treg për arsye të sipërfaqes së vogël të tokës që ka në përdorim.

Ferma Ali SHURDHI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi i saj.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret per pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5