Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar CANI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, rrushit, prodhimin e rakisë dhe rritjen e një lope. Fermeri tregton rrush dhe një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 15 vjetësh. Z. Bujar i trgton produktet e tij në tregtun vendas dhe janë të kërkuara nga konsumatori.

Ferma Bujar CANI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta. Eshtë ushqimi bazë për to.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

600 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Shesh i zi, sheshi bardhë.

Përdoret për konsum të freskët, prodhim rakije dhe vere.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

50 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije dhe është e zier me kujdes nga fermeri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5