Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Genti ZYFI

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1.4 ha, në të cilën prej disa vitesh kultivon fasulen trenare, të plehëruar me pleh organik, të vaditur mbi 5 herë dhe të mbjellë në rreshta dhe me drurë mbështetës. Këto fasule kanë rendiment të lartë dhe janë shumë të shëndetshme.

Ferma Genti ZYFI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

2,800 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Këto fasule ziejnë shumë shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5