Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ismet DULE

Në fermën e Z. Ismet do të gjejmë fasule edhe domate. Prej shumë vitesh fermeri merret me kultivimin e perimtarisë, por vitet e fundit është duke ndryshuar drejtimin e fermës duke e mbjellë me pemtari. Fermeri bën një qarkullim të rregullt të kulturave bujqësore në mënyrë që të ulë kostot për plehra dhe të rrisë cilësinë e prodhimit.

Ferma Ismet DULE
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

5,800 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik, e vaditur mbi 5 herë nga rrjedha e lumit Devoll.

Fasule
Fasule 300 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Pllaqi

Fasule shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

14,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Domate shumë e shijshme, e rritur në mënyrë natyrale. AJo përmban vlera të larta ushqyese. Konsumohet e freskët, salcë ose turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5