Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir FERATLLARI

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë që merret me kultivimin e perimtarisë. Në një sipërfaqe toke prej 2 ha ai e ushtron këtë aktivitet. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për të vjelë prodhime cilësore.

Ferma Fatmir FERATLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë cilësore dhe e shëndetshme. Është rritur në mënyrë natyrale dhe plehëruar me pleh organik. Kjo patate është mjaft rezistente në kohë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

2,800 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ziejnë shumë shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese. Ky spec konsumohet i freskët ose i konservuar turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5