Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Abedin ALIAJ

Një fermë e vogël po mjaft fitimpturëse. Të zotët e shtëpisë ,burrë dhe grua, bëjnë maksimumin për t'i sjellë fitime fermës së tyre dhe për t'i kënaqur njerëzit me prodhimet e tyre. Qumështi i bagëtive të tyre është ndër më të mirët e zonës, ashtu sikurse edhe bagëtitë.

Ferma Abedin ALIAJ
Adresa Poshtë rrugës së lapidarit, Kërrnajë
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dele
Qumësht dele 100 Lekë/kg

100 litra në 1 muaj

Varieteti: Qumësht deleje

Qumësht delje, mjaft cilësor. Është qumësht me ajkë dhe me gjitha vitaminat e mundshme. I paholluar me ujë dhe në të njëjtën gjendje që merret tek delet.

Gjalp
Gjalp 700 Lekë/kg

7 kg në 1 muaj

Gjalp i përgatitur nga zonja e shtëpisë me qumësht deleje. Është qumësht mjaft i shijshëm dhe i ushqyeshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5