Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Isa KËRRNAJA

Ferma e Z. Isa është në gjendje mjaft të mirë, e cila dallohet për rritjen e bletëve, nga të cilat sigurohet dhe mjalti që është dy llojesh: mjalt gështenjash dhe mjalt lulesh. Ka një mjedis mjaft të këndshëm dhe të rehatshëm. Ajër i pastër, mjedis i gjelbëruar. Shquhet dhe për prodhime të tjera bujqësore, po për përdorim vetjak.

Ferma Isa KËRRNAJA Ferma Isa KËRRNAJA
Adresa Rrugës për tek shkolla, Kërrnajë
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 2.500 Lekë/kg

50 kg në 6 muaj

Varieteti: Mjalt Geshtenje

Per mjaltin e kessj ferme me te vertet qe nuk ka fjale.I perkryer ne shije ,I perkryer ne vitamin me nje shije mjaft te vecante qe te dhuron kenqesi dhe vlera ushqimore

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5