Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shaqir RAPCE

Ne kete ferme do te gjejme prodhime te rritura ne menyre natyrale. Kjo ferme shet 500 kg patate vendi te cilat jane patatet me te kerkuara ne treg dhe gjithashtu shet edhe nje vic qumeshti.

Ferma Shaqir RAPCE Ferma Shaqir RAPCE
Adresa Fshati Bishnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Vicat e rracës laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës. Kane mish te pasur me vitamina.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë në guzhin. Patatet kanë pak kalori dhe janë të pasura me shumë vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5