Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir RAPCE

Ne kete ferme gjejme prodhime te zones te cilat prodhohen per vetkonsum, por edhe per tu tregetuar, te cilat rriten ne menyre natyrale. Kjo ferme shet nje viç qumështi dhe 800 kg patate.

Ferma Fatmir RAPCE Ferma Fatmir RAPCE
Adresa Fshati Bishnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5