Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bardhi RAPCE

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar. Shet një vic në vit dhe 1000 kg patate.

Ferma Bardhi RAPCE Ferma Bardhi RAPCE
Adresa Fshati Bishnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat janë rritur në terren dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë dhe bimë të tjera foragjere.

Patate
Patate 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5