Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim HYKO

Në fermë do të gjejmë viça qumështi, raki kumbulle, patate, fasule, vezë fshati, djathë lope, gjalp lope. Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 5000 m2, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregtuar. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Agim HYKO Ferma Agim HYKO Ferma Agim HYKO Ferma Agim HYKO Ferma Agim HYKO Ferma Agim HYKO Ferma Agim HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë shumë të kërkuar në tregun vendas, pasi klima dhe ushqimi i bën këta viça të kenë mish shumë të shijshëm.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte shume e kerkuar nga klientela, gjithashtu sherben edhe si ilac popullor per kurim te disa semundjeve.

Patate
Patate 60 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese dhe ziejnë shpejt fasulet. Janë plehëruar me pleh organik.

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

200 njësi në 3 muaj

Varieteti: Fshati

Vezet jane shume te pasura me vitamina dhe janë 100% bio. Ato rekomandohen shumë të përdoren për fëmijët.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

50 kg në 6 muaj

Varieteti: Lope

Djathi është i prodhuar nga qumështi i freskët i lopëve të fermës. Është i pasur me vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5