Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zarife HYKO

Ferma ka një sipërfaqe prej 2000 m2, në të cilën kultivon fasule, patate, gjithashtu shet edhe një viç qumshti. Ka eksperiencë të gjatë në bujqësi dhe blegtori.

Ferma Zarife HYKO Ferma Zarife HYKO Ferma Zarife HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera të larta ushqyese.

Patate
Patate 55 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme. Zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5