Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Elvin HYKO

Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit. Prodhimet e fermës tregëtohen, por një pjesë shkon për konsum familjar. Ferma shet 60 litra raki kumbulle, 60 kg fasule, 1500 kg patate, dhe një viç.

Ferma Elvin HYKO Ferma Elvin HYKO Ferma Elvin HYKO Ferma Elvin HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta viça janë pa ndërhyrje me stimulante, por janë të rritur në mënyrë natyrale. Kanë mish të shijshëm dhe janë të kërkuar nga tregu vendas.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme. Zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

60 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulla

Kjo lloj rakie është 20 gradë, e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5