Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Avni HYKO

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve, si raki kumbulle dhe viça qumështi.

Ferma Avni HYKO Ferma Avni HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. Kanë mish të shijshëm, me proteina të larta.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Kjo lloj rakie është 20 gradë, e prodhuar nga rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5