Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lytfie HYKO

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar si fasule, patate dhe një viç qumështi. Prodhimi rritet ne kushte natyrale.

Ferma Lytfie HYKO Ferma Lytfie HYKO Ferma Lytfie HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese. Fasulet ziejnë shpejt dhe janë plehëruar me pleh organik. Përpara se të mbilleshin janë vaditur mbi 3 herë.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale. Shumë e shijshme si e zier, ashtu edhe e skuqur.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Viçat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5