Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shpetim HYKO

Ne kete ferme do te gjeni prodhime 100% bio. Kjo ferme ka eksperience ne bujqësi dhe shet 200 kg fasule dhe 1 vic qumështi.

Ferma Shpetim HYKO Ferma Shpetim HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren, dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Fasule
Fasule 170 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme. Zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5