Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Muhamed HYKO

Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 2000 m2, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi. Shet patate 1500 kg ne vit, 100 fasule, 1000 kg miser.

Ferma Muhamed HYKO Ferma Muhamed HYKO Ferma Muhamed HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ziejnë shpejt dhe janë plehëruar me pleh organik.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm ,si bukë, si edhe në guzhinë shërben edhe si bazë për përgatitjen e ëmbëlsirave.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5