Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatos CENOLLARI

Ferma kultivon fasule edhe patate prej shumë kohësh. Puna në fermë kryhet me mjete të mekanizuara dhe toka mbulohet me vaditje nga rrjedha e lumit Devoll. Si plehërim bazë është plehu organik, por ferma përdor edhe pleh kimik si pleh plotësues.

Ferma Fatos CENOLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan. km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 300 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ziejnë shumë shpejt dhe shumë e shijshme në konsumim.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë cilësore dhe e shëndetshme. Është rritur në mënyrë natyrale dhe plehëruar me pleh organik. Kjo patate është mjaft rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5