Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Perparim CANI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Ajo shet 2 vica në vit, 50 kg fasule, 10 pula, 300 kokrra veze fshati, 300 kg qepe,. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Perparim CANI Ferma Perparim CANI Ferma Perparim CANI Ferma Perparim CANI Ferma Perparim CANI
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë.

Vezë pule
Vezë pule 20 Lekë/njësi

300 njësi në 6 muaj

Varieteti: Pula

Vezet jane bio. Pulat jane te rritura natyrshem.

Pula fshati
Pula fshati 1.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Fshati

Keto pula jane te rritura natyrshem, kane mish shume te shishem dhe plot vitamina.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës vendit rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5