Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Selim LAMO

Ne kete ferme do te gjejme prodhime bio te zones, te cilat jane te rritura ne menyre natyrale. Kjo ferme shet 6 krere keca dhe 1 vic ne vit.

Ferma Selim LAMO Ferma Selim LAMO
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

6 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kecat janë të rritura dhe ushqyer në terren.Kanë mish të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5